Nieuws

Voor al onze DC De Lange Horst nieuws en/of mededelingen moet je hier zijn.

Afgelast! Horster Darts Kampioenschap 2020

door 8 maanden geleden HDK

Beste Dartsliefhebbers, aanstaande zondag stonden de Horster Darts Kampioenschappen op het programma. In navolging van de overheid, het RIVM, de NDB en de VDO hebben wij besloten om de HDK uit te stellen tot een nader te bepalen datum ivm het coronavirus. Hoe jammer dit ook mag zijn, de gezondheid van eenieder staat voorop en wij vinden het niet verantwoord om risico's te nemen voor ons geliefde spelletje.

Lees verder...

Horster Darts Kampioenschap 2020

door 9 maanden geleden HDK

Op zondag 15 Maart 2020 organiseert DC De Lange Horst alweer voor de achtste maal de Horster Darts Kampioenschappen. Iedere inwoner van de gemeente Horst aan de Maas, ouder dan 16 jaar, die zin heeft om een pijltje te gooien mag hieraan deelnemen. Vanaf 11.00 uur zal er gestart worden met een koppeltoernooi waarna om 13.30 uur de singletoernooi van start zal gaan. De zaal is vanaf 10.00 uur open. Het inschrijfgeld bedraagt € 5,- voor een single deelname en € 10,- per koppel.

Lees verder...

Belangrijke mededeling Dartskoning 2019

door 1 jaar geleden DC De Lange

Het is bijna zover!!! Nog een paar dagen, en dan kronen wij onze eerste dartskoningen en/of dartskoninginnen van Horst aan de Maas. :-)

Lees verder...

Dartskoning Horst a/d Maas 2019

door 1 jaar geleden DC De Lange

De aanmeldingen voor Dartskoning Horst a/d Maas 2019 zijn open. Neem een kijkje op https://dartskoning.hodaco.nl/ en meld je aan voor dit geweldig gemeente evenement! :D

Lees verder...

9e editie Zomerdarts Horst van start!

door 1 jaar geleden ZDH

De VDO competitie is afgelopen en traditiegetrouw staat dan ook weer de Zomerdarts Horst op het programma. Dit jaar alweer voor de negende maal. Wie komt er dit jaar in het rijtje van de vorige Zomerdarts winnaars: Roy Koppens, Marcel Gielens, Arno Coumans, Wil v.d. Coelen, Wil v.d. Coelen, Stephan Linders, Marcel Gielens & Arno Coumans.

Lees verder...

Spelers / teams gezocht

door 1 jaar geleden DC De Lange

Dartteam(s) gezocht bij DC De Lange Horst! Heb je altijd al in een dartteam willen spelen maar nog nooit de gelegenheid hiervoor gehad?

Lees verder...

Clubkampioenschappen 2018 & ALV

door 2 jaar geleden DC De Lange

Enkele weken geleden is de uitnodiging voor de clubkampioenschappen op zondag 18 november gestuurd via de whatsapp groep. Hier is echter niet door iedereen op gereageerd, vandaar dit bericht.

Lees verder...

Bruiloft Maurice & Rian - 31 augustus

door 2 jaar geleden DC De Lange

Op vrijdag 31 augustus 2018 zal ons lid Maurice Cremers met zijn Rian in het huwelijksbootje stappen.

Lees verder...

Welkom op onze nieuwe webpagina!

door 2 jaar geleden DC De Lange

Met trots verwelkomen wij jullie op onze nieuwe webpagina, voorzien van een moderne interface, duidelijke structuur en met interessante content. Op deze manier hopen wij jullie beter te informeren over allerlei darts- en verenigingszaken.

Lees verder...