Nieuws

Voor al onze DC De Lange Horst nieuws en/of mededelingen moet je hier zijn.

Clubkampioenschappen 2018 & ALV

door 1 jaar geleden DC De Lange

Enkele weken geleden is de uitnodiging voor de clubkampioenschappen op zondag 18 november gestuurd via de whatsapp groep. Hier is echter niet door iedereen op gereageerd, vandaar dit bericht.

We starten rond 13.00u en hanteren hetzelfde format als afgelopen jaar, met de uiteindelijke strijd per divisie. Aan een ieder de oproep om de wisselbeker per divisie mee te nemen. (John, Peter J, Peter C, Pascal v Roy & Karel)

Graag ontvangen we uiterlijk aankomende zondag 28 oktober 23:59u je aanmelding. Wanneer het bestuur op dat moment geen aanmelding via bestuur@dcdelange.nl heeft ontvangen, gaan we er vanuit dat je niet meedoet. De reeds aangemelde leden behoeven niet nogmaals te reageren.

Op basis van de aanmeldingen gaat het bestuur de prijzen en het eten bestellen. Mocht je NIET mee eten, dan verzoekt het bestuur je om dit ook kenbaar te maken (dit geldt tevens voor degene die zich al wel aangemeld heeft).

Daarnaast zal tijdens de clubkampioenschappen een korte ingelaste ALV plaatsvinden. Het enige agendapunt betreft bestuursverkiezing. Wij hebben 2 leden bereid gevonden om plaats te nemen in het bestuur (secretaris & bestuurslid). Karel Camps heeft ten kennen gegeven de functie secretaris op zich te nemen, John vd Coelen wil als algemeen bestuurslid aan de slag. Iedereen is voor de stemming van harte uitgenodigd.

Tevens start aankomende dinsdag weer de piramide competitie, die ook afgelopen seizoen gespeeld werd tijdens de beker avonden. De start hiervan is om 20.30u.

Huishoudelijke mededelingen:
- Baan 1 & 2 zijn bezet voor de thuis-wedstrijden van Team 1 (inhaal) & Team 2 (beker);
Gelieve hier rekening mee te houden.

Hoop iedereen voldoende te hebben geïnformeerd. En tot dinsdag!