Nieuws

Voor al onze DC De Lange Horst nieuws en/of mededelingen moet je hier zijn.

9e editie Zomerdarts Horst van start!

door 1 jaar geleden ZDH

De VDO competitie is afgelopen en traditiegetrouw staat dan ook weer de Zomerdarts Horst op het programma. Dit jaar alweer voor de negende maal. Wie komt er dit jaar in het rijtje van de vorige Zomerdarts winnaars: Roy Koppens, Marcel Gielens, Arno Coumans, Wil v.d. Coelen, Wil v.d. Coelen, Stephan Linders, Marcel Gielens & Arno Coumans.

Het speelschema voor deze negende editie. Voor het eerst zonder Babouche, maar met vaste locaties De Lange Horst, Zaal Cox en Pretcafé de Beurs.

Opmerking bij het speelschema: De Beurs gaat verbouwd worden. De planning hiervoor is nog niet geheel rond, maar de locatie is wel in het speelschema opgenomen. Mocht er meer duidelijkheid zijn omtrent de verbouwing kan het zijn dat er met speelavonden geschoven gaat worden, zodat De Beurs toch zijn speelavonden kan accommoderen. Houdt hiervoor Facebook en www.zomerdartshorst.nl in de gaten!

Dan de speeldata:
21-05 De Lange
28-05 De Beurs
04-06 Cox
11-06 De Lange
18-06 Cox
25-06 De Beurs
02-07 Cox
09-07 De Lange (Finale avond)

Tot morgenavond 19:00! Game on!

ps. De doelgroep is: alle inwoners en/of alle darters die lid zijn van een dartsvereniging uit de gemeente Horst aan de Maas ouder dan 16 jaar (ivm aansprakelijkheid, alcohol en verantwoordelijkheidsgevoel). De deelnemer hoeft geen lid van een vereniging te zijn.