Nieuws

Voor al onze DC De Lange Horst nieuws en/of mededelingen moet je hier zijn.

Belangrijke mededeling Dartskoning 2019

door 1 maand geleden DC De Lange

Het is bijna zover!!! Nog een paar dagen, en dan kronen wij onze eerste dartskoningen en/of dartskoninginnen van Horst aan de Maas. :-)

Lees verder...

Dartskoning Horst a/d Maas 2019

door 3 maanden geleden DC De Lange

De aanmeldingen voor Dartskoning Horst a/d Maas 2019 zijn open. Neem een kijkje op https://dartskoning.hodaco.nl/ en meld je aan voor dit geweldig gemeente evenement! :D

Lees verder...

9e editie Zomerdarts Horst van start!

door 6 maanden geleden ZDH

De VDO competitie is afgelopen en traditiegetrouw staat dan ook weer de Zomerdarts Horst op het programma. Dit jaar alweer voor de negende maal. Wie komt er dit jaar in het rijtje van de vorige Zomerdarts winnaars: Roy Koppens, Marcel Gielens, Arno Coumans, Wil v.d. Coelen, Wil v.d. Coelen, Stephan Linders, Marcel Gielens & Arno Coumans.

Lees verder...

Spelers / teams gezocht

door 6 maanden geleden DC De Lange

Dartteam(s) gezocht bij DC De Lange Horst! Heb je altijd al in een dartteam willen spelen maar nog nooit de gelegenheid hiervoor gehad?

Lees verder...

Clubkampioenschappen 2018 & ALV

door 1 jaar geleden DC De Lange

Enkele weken geleden is de uitnodiging voor de clubkampioenschappen op zondag 18 november gestuurd via de whatsapp groep. Hier is echter niet door iedereen op gereageerd, vandaar dit bericht.

Lees verder...

Bruiloft Maurice & Rian - 31 augustus

door 1 jaar geleden DC De Lange

Op vrijdag 31 augustus 2018 zal ons lid Maurice Cremers met zijn Rian in het huwelijksbootje stappen.

Lees verder...

Welkom op onze nieuwe webpagina!

door 1 jaar geleden DC De Lange

Met trots verwelkomen wij jullie op onze nieuwe webpagina, voorzien van een moderne interface, duidelijke structuur en met interessante content. Op deze manier hopen wij jullie beter te informeren over allerlei darts- en verenigingszaken.

Lees verder...